Harta site-ului
Ajutor
21 de ani de la reconstituirea raionului Dubăsari- ani de muncă asiduă pentru dezvoltare și propășire!!!
21 de ani de la reconstituirea raionului Dubăsari- ani de muncă asiduă pentru dezvoltare și propășire!!!

După desființarea județelor în anul 2003 și revenirea, în rezultatul alegerilor locale generale din 25 mai 2003, la raioane, a fost reconstituit și raionul Dubăsari.
Astfel, pe data de 19 iunie 2023 a fost instituit și noul Consiliu raional,  care a stat la baza  reabilitării și dezvoltării raionului, readucându-i și bunul nume de altădată.
Îi pofida problemelor cu care s-a confruntat și se confruntă raionul, aflându-se în zona de securitate, trecând și prin perioade  mai grele, mai complicate, în pofida intemperiilor vremii, de-a lungul anilor ce s-au perindat, Consiliul raional, Autoritatea executivă a acestuia, s-au străduit să realizeze multe lucruri frumoase, importante, obiectivul principal al cărora a fost, din totdeauna- prosperarea localităților raionului, îmbunătățirea condițiilor  de trai ale locuitorilor, asigurarea serviciilor publice populației pe toate segmentele-social, educațional, cultural, agro-industrial. În cadrul acestora au fost implementate nenumărate proiecte investiționale, programe, planuri de dezvoltare, cu care ne mândrim astăzi, lucruri care au reușit grație conlucrării, colaborării cu autoritățile publice locale de nivelul I, autoritățile centrale ale statului, serviciile descentralizate și desconcentrate în teritoriu și, nu în ultimul rând, a implicării, susținerii societății civile, oamenilor din localitățile raionului.
În acest context, vin să adresez sincere felicitări consilierilor raionali și locali, autorității executive, autorităților publice locale, foștilor președinți și vicepreședinți, foștilor conducători, colaboratori  și actualilor colaboratori ai subdiviziunilor, serviciilor  din cadrul Consiliului raional, locuitorilor raionului cu ocazia marcării a 21 de ani de la reconstituirea raionului, exprimându-mi recunoștință și aducându-le din suflet mulțumiri tuturor celor care toți  acești ani au pus umărul la prosperarea, propășirea raionului nostru.
 La mulți ani raionului Dubăsari! Noi izbânzi, noi realizări!  
Cu cele mai alese sentimente de înaltă considerațiune,
 Sergiu Grigoriev, Președintele raionului
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

21 de ani de la reconstituirea raionului Dubăsari- ani de muncă asiduă pentru dezvoltare și propășire!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta